Învață cu sens
pentru viață
INSPIRA – un loc pentru copii fericiți, echipați și încrezători
INSPIRA este prima școală autorizată Cambridge International din regiunea Oltenia
Este o școală privată, o alternativă independentă la educația publică.

Suntem parte din rețeaua internațională de școli Cambridge și oferim o educație relevantă, cu accent pe copil, de cea mai înaltă calitate. Oricărui copil care studiază aici i se deschide, la propriu, o lume întreagă de posibilități.

Prețuim

Copiii învață cel mai bine atunci când se simt în siguranță, iubiți și înțeleși. Acestea formează cadrul procesului nostru de învățare.

Provocăm

Abordăm învățarea cu toată responsabilitatea. Programa Cambridge International ne permite să ne concentrăm nu doar pe pregătirea academică, ci și pe dezvoltarea unor abilități de viață esențiale. Suntem gata să îi scoatem pe copii din zona de confort pentru a învăța să facă față cerințelor vieții reale.

Susținem

Suntem disponibili pentru fiecare copil, în orice pas al procesului. Îi oferim sprijin în planificarea parcursului educațional pentru a-și atinge țelurile în viață.

Doriți să aflați mai multe?

Programează un tur al școlii

Programează un tur al școlii sau participă la un eveniment OPEN DOORS pentru a descoperi mai mult despre INSPIRA.

Testimoniale

INSPIRA a reprezentat o schimbare totală, un sistem complet nou al abordării relației școală-cadru didactic-copil-părinte. Marc este mult mai fericit și mai iubitor. Colegii lui sunt și prietenii lui și lucrează aproape numai în echipe. Cursurile sunt foarte interesante, interactive și se fac numai în limba engleză, după programa britanică. Și ultimul lucru, Inspira este o școală internațională, cu copii de diferite naționalități și este conectată la lumea în care trăim.
M-am întrebat adesea cum se simt copiii care au dascăli precum Domnul Trandafir și cum arată ei când cresc oameni mari. Eu nu voi afla niciodată pe pielea mea. Dar îmi privesc copila cu uimire cum pleacă dimineața spre INSPIRA, cu bucurie și cu nerăbdare. Și sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru educatorii calzi, empatici, deschiși și curioși care i-au ieșit în cale.

INSPIRA este locul unde Clara merge relaxată, cu plăcere, plină de curiozitate și dornică de noi experiențe mereu!
„Tati, eu simt că stau doar două ore la școală, așa de repede trece timpul!”
Într-o zi, căutam o carte de povești pentru Clara să ne-o citească, pentru a mai exersa cititul în română. Dar ea deja începuse să citească dintr-o carte în limba engleză. Am rămas surprinși cât de cursiv citește în limba engleză și cât de repede și-a dezvoltat această abilitate.
Suntem tare curioși să vedem cu ce alte descoperiri de la INSPIRA ne mai surprinde Clara.