Bine ai venit în locul unde învățarea se face cu sens, pentru viață.

INSPIRA este școala copiilor fericiți, bine pregătiți și încrezători!

Nume(Required)

Ești nou pe aici? Ce-ai zice să ne cunoaștem puțin?
Ca să spargem gheața, începem noi:

Ai un copil curios și îți este teamă că școala tradițională i-ar putea bloca mintea exploratoare sau visurile?

Când te gândești la anii de școlar ai copilului tău, ți se derulează imagini de coșmar, cu teme frustrante până noaptea târziu și atmosferă stresantă?

Te trezești cu îndoieli că fiul sau fiica ta va învăța tot ce are nevoie pentru a face față vieții de adult?

În școală, ți s-a tot spus că nu ești bun și ai dori să nu treacă și copilul tău prin asta?

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre întrebări, INSPIRA este pentru tine! 

O școală internațională, acreditată pe curriculum Cambridge, lansată special pentru:

  • mințile curioase și creative 
  • familiile care își doresc LIBERTATE, suficient timp de conectare și copii relaxați când merg la școală
  • părinți care își doresc dezvoltarea copilului pe toate planurile
  • copiii care își pot atinge potențialul antrenându-și toate tipurile de inteligență și pasiunile.

Noi te-am mai întreba câte ceva.  

Dar ce-ar fi, mai bine, să ne pui tu întrebări și să vedem împreună dacă INSPIRA este școala potrivită pentru copilul tău?

Profesori INSPIRAtori și personal prietenos

Fă cunoștință cu echipa INSPIRA!

Aceștia sunt foarte pricepuți la a-i inspira pe copii să învețe, să exploreze și să își descopere supertalentele. Și toate astea într-o atmosferă caldă, cu multă dragoste și acceptare. Deci, fiul sau fiica ta va fi pe mâini bune.

the nothing
Ce acreditare și recunoaștere internațională are școala Inspira?
Undă verde pentru acreditare internațională!

Școala noastră este acreditată de către Cambridge International. Acordurile dintre România și Marea Britanie oferă școlii recunoaștere de către Ministerul Educației din România, în registrul național al școlilor private preuniversitare.

În întreaga lume, peste 1.400 de universități recunosc calificările Cambridge International, incluzând peste 650 de universități din SUA (Ivy League) și alte universități importante din alte destinații cu caracter educațional precum Canada, Australia, Singapore, Africa de Sud, Germania și Țările de Jos.

Aproape un milion de elevi din peste 10.000 de școli din 160 de țări se pregătesc acum pentru viitorul lor cu programe și calificări Cambridge International.

Care este curriculum-ul Inspira?
Programa Cambridge oferă o gamă largă de materii ce pot fi ușor adaptate nevoilor elevilor, și integrate în comunitatea noastră locală din Craiova.

Cambridge Pathway Curriculum este alcătuit din patru etape: Cambridge Primary, Cambridge Lower Secondary, Cambridge Upper Secondary și Cambridge Advanced. Fiecare etapă ajută elevii să își dezvolte cunoștințe, înțelegere conceptuală, abilități și atitudini.

Curriculum-ul Cambridge
• setează obiective de învățare clare pentru materiile engleză, matematică și științe pentru fiecare an din învățământul primar
• se concentrează pe dezvoltarea de cunoștințe și aptitudini de bază, construind o fundație excelentă pentru studiu în viitor
• se concentrează pe dezvoltarea elevilor în fiecare an
• oferă o trecere naturală de la un an la altul
• este compatibil cu alte programe, are recunoaștere internațională și ține cont de nevoile și culturile diferite
• este potrivit pentru elevii a căror limbă maternă nu este engleza, cu un curriculum opțional de engleză ca a doua limbă
• oferă căi opționale pentru a se potrivi mai bine nevoilor elevilor
• oferă școlilor exemple de urmat internaționale

Subiecte Cambridge Primary: matematică, engleză, perspective globale, mediul digital, artă și design, muzică, educație fizică.

Subiecte Cambridge Secondary: matematică, engleză, perspective globale, mediul digital, artă și design, muzică, educație fizică, istorie, geografie și științe.

Cat timp petrec copiii la școală?
Începem ziua la 8:30, cu timp de socializare, urmat de activități curriculare și lucru bazat pe proiecte. Programul se încheie la ora 17:00.
Care sunt taxele școlare?

Școala internațională Inspira este o instituție non-profit. Taxele de școlarizare sunt investite pentru beneficiul copiilor. Contactează-ne pentru toate informațiile privind costurile școlarizării.

Copilul meu trebuie să vorbească în limba engleză?
Aceasta depinde de vârsta elevului. Inspira oferă curriculum-ul internațional Cambridge, iar materiile vor fi predate în limba engleză. Curriculum-ul include și ore de engleză ca a doua limbă, unde elevii vor lucra la aptitudinile lor de limba engleză de la nivelul A1 până la C1. În timpul procesului de admitere, copiii vor trece prin diverse stadii de evaluare.

Pentru a asigura succesul, vom dezvolta împreună un plan de studiu ce va ajuta copilul să își îmbunătățească aptitudinile de limba engleză după nevoie.

Inspira oferă servicii de transport cu autobuzul?
Nu în acest moment. Plănuim să oferim servicii de transport în viitor.
Câți elevi vor fi în clasă?

Vor fi între 15 și 18 elevi într-o clasă.

Cum și când pot să îmi înscriu copilul?

Înscrie-te aici și îți vom răspunde cu drag tuturor întrebărilor despre procesul de admitere. Înscrierile pentru anul școlar 2022/2023  au început în martie 2022.

Am mai multe întrebări, ne putem întâlni?

Cu siguranță. Ne bucurăm să răspundem la toate întrebările. Exprimă-ți interesul prin completarea formularului și te vom contacta pentru a stabili o întâlnire.

VIZITA LA INSPIRA NU TE COSTĂ NIMIC!

Completează formularul și hai să stăm de vorbă despre cum îți dorești să fie școala copilului tău.

Nume(Required)